Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lennujaam saab kevadel Meri nime

16. september 2008, 08:03

Tallinna lennujaam nimetatakse tuleval
kevadel ümber Lennart Meri Tallinna lennujaamaks, vastavast otsusest teavitab
peaminister Andrus Ansip avalikkust tõenäoliselt reedesel uuendatud lennujaama
avapeol.

President Lennart Meri mälestuse jäädvustamisest on Eestis räägitud juba mõnda aega, arutelud selle üle, kas tema järgi võiks nimetada Eesti õhuvärava, on kestnud enam kui kaks aastat, kirjutas Postimees. Kuigi asjaosalised ei taha sellest veel avalikult rääkida, on ametnikud ja Meri omaksed kokkuleppele jõudnud, et kauaräägitud õhuvärava ümbernimetamine saab teoks.

Juhtuma peaks see tuleva aasta 29. märtsil, mil möödub 80 aastat Meri sünnist. Seda tunnistas ka majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiesindaja Kalev Vapper, kes ei tahtnud teemat täpsemalt siiski kommenteerida.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. September 2008, 08:03
Otsi:

Ava täpsem otsing