Linnateater loodab säästueelarvest hoolimata uuele hoonel

Mariliis Pinn 16. september 2008, 20:42

Tallinna Linnateatri direktor Raivo Põldmaa
kinnitab, et usub Tallinna linnapea lubadust, et uue teatrimaja ehitamiseks
läheb kohe uue aasta alguses; säästueelarve viib aga ka Linnateatri eelarvest 10
protsenti.

Kokku 15 Tallinna vanalinna ajaloolises majas tegutsev Linnateater loodab, et uus teatrihoone saab valmis 8. juunil 2010 ehk täpselt kakskümmend aastat pärast esimese nurgakivi panekut. 400 miljonit krooni on hoone ehitamise hind ja see on kokku lepitud Tallinna linnavalitsusega, vahendas ERR.

Uus projekt valmis arhitektuuribüroos Siim ja Kreis koostöös mitme Euroopa teatrite tehnilise lahenduste spetsialistidega. Lavaaugust saab teatrimaja ja lisaks korrastub ka Laia, Aida ja Laboratooriumi tänavate vaheline vanalinna ruum.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. September 2008, 20:42
Otsi:

Ava täpsem otsing