Spaahotellis Laine on kõiki turiste veidi vähem

16. september 2008, 13:05

Spaahotell Laine võõrustab sel aastal
arvuliselt vähem turiste kui seda tehti eelmisel aastal, kuid välisturistide osa
kahanenud ei ole.

„Meie seda küll ei tähelda,“ sõnas spaahotelli Laine juhataja kohusetäitja Velli Pruul ning lisas: „Kindlasti on inimesi vähem, aga protsentuaalne jagunemine (eestlased ja välisturistid - toim) on ikka sama.“

Pruuli sõnul oli sel suvel üllatav hoopis väga paljude eri rahvuste saabumine Lainesse. Kui peamised külastajad on lähinaabrid soomlased, rootslased, üksikud lätlased, siis sel aastal võõrustati kliente Prantsusmaalt, Saksamaalt, Norrast. „Selliseid kliente me tavaliselt ei näe,“ märkis ta.

Jahisadamate ümber keerleva tüli mõjusid Haapsalu turismile Pruul hinnata ei osanud, kuna neil ei ole andmeid teenuseid kasutavate turistide reisimisviisi kohta.

Spaapakettide hinnad on Pruuli kinnitusel tõusnud 2-5% erinevalt paketist ning see turiste märkimisväärselt takistanud ei ole.

Uurides eestlaste spaa-külastuskommete kohta sai aripaev.ee vastuseks, et kuna klient on vanuses 55 ja rohkem ning tuleb sinna raviprotseduure tegema, siis üldjuhul käivad nad ka aasta ringi ning eelnevate aastatega võrreldes suuri muutusi nad pole märganud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2008, 09:02
Otsi:

Ava täpsem otsing