Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Narva ametnik tunnistas altkäemaksu saamist

Mariliis Pinn 17. september 2008, 20:09

Uurimise lõpuni Narva linnavara- ja
majandusameti juhi kohusetäitja ametikohalt kõrvaldatud ning altkäemaksu
saamises ja riigihanke korraldamise nõudmiste rikkumises kahtlustatav Arkadi
Nikolajev on end osaliselt süüdi tunnistanud.

Nikolajev ei tunnistanud end eeluurimisel süüdi riigihanke korraldamisel seaduse rikkumises, kuid tunnistas altkäemaksu saamise fakti, kirjutas Põhjarannik. Juuni lõpus kinnitas maakohus prokuröri taotluse kõrvaldada Nikolajev ametist, takistamaks võimalust kohtueelset menetlust kahjustada, Nikolajev kaebas selle otsuse edasi, kuid Viru ringkonnakohus jättis selle jõusse, tuues põhjenduseks, et Nikolajev tunnistas eeluurimisel altkäemaksu võtmist.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk kinnitas, et Nikolajev tunnistas eeluurimisel end osaliselt süüdi ning kõrvaldati just selle tõttu uurimise ajaks ametist. Kuid süü ülestunnistamine ei tähenda veel, et inimene on süüdi - Luuk rõhutas, et otsuse selle kohta, kas keegi on süüdi või mitte, saab teha ainult kohus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 20:09
Otsi:

Ava täpsem otsing