Padar: finantskriis ei ohusta Eesti hoiustajat

17. september 2008, 15:32

Riigikogu infotunnis kinnitas
rahandusminister Ivari Padar, et suuremate korporatsioonide finantskriis ei
ohusta Eesti hoiustajaid.

„Jah, julgen seda öelda, et olukord, mis praegu on tekkinud, ei ohusta hoiustajaid. Ehk kui me vaatame kas või Swedbanki puhul neid võimalikke riske, mis olid üleval, siis me võime ütelda, et need riskid on tegelikult kindlustatud ja maandatud. Selles suhtes ohte siin Eesti inimestele ei ole,“ vastas Padar roheliste fraktsiooni aseesimehe Marek Strandbergi küsimusele, kas võite rahustada Swedbanki ja SEB kliente, et nende raha on ohutult alles ja suuremate korporatsioonide finantskriis ei mõjuta Eesti hoiustajat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 15:32
Otsi:

Ava täpsem otsing