Valgus kõnnib Kadriorus

Christel Karits 19. september 2008, 00:00

Selle aasta festivali pidustused haaravad lemmikuid esinemispaiku Kadrioru pargis. Luigetiigi saarel astub üles populaarne tšellokvartett C-Jam, kontserdiväljakul teevad tuleetendust noored tulekeerutajad ja kontsertprogrammi lõpetab Lilleaias uue sarja "Kadrioru Unplugged" neljas, ühtlasi viimane kontsert ansamblilt Saar.

Tuledesära algab Luigetiigist ning kulgeb piki Roosiaia treppi üles purskkaevu juurde. Weizenbergi tänava ümbrus, Apollo väljak ja Rosaarium kaunistatakse küünalde ja tõrvikuvihkudega. Maagilises valguses hakkavad särama Kaarna ja Mere alleed ning Luigetiigi-kontserdiväljaku telg. Küünlaid paigaldatakse alumise aia ajaloolistele teedele ja iga poole tunni järel hakkab valgust purskama vana purskkaev. Peeter I maja juurde joonistavad küünlad ja tõrvikutuled tulevase ürdiaia piirjooned, Katariina trepi lähedale tekib tulede kaskaad kunagise Suure kaskaadi kohale. Pargis süüdatakse üle 5000 küünla ja 500 tõrviku.

Nagu mullugi, nii ka tänavu näidatakse Lilleaias 1930ndate filmikatkendeid Kadrioru pargist. Õhtu lõpetab üllatus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing