Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Merko jätkab jagunemisega

23. september 2008, 16:26

AS Järvevana andis eile Merko Ehitusele üle
nelja tütarettevõtte enamusosaluse. Ümber registreerimisel on veel mõned seni
Järvevanale kuulunud kinnistud ning sõidukid.

„Jah, tegemist on jagunemiskokkuleppest tulenevate osaluste ülekandmisega,“ kommenteeris ASi Merko Ehitus juhatuse liige Alar Lagus väärpaberite keskregistri eilses statistikas kajastuvaid tehinguid. Järvevanalt läksid eile Merkole üle tütarettevõtete ASi Merko Tartu, ASi Gustaf, OÜ Gustaf Tallinn ja OÜ Fort Ehitus enamusosalused.

Juriidiliselt jõustus Merko jagunemine tänavu 1. augustil, kuid varade üle andmine nn uuele Merko Ehitusele jätkub novembrini. „Hetkel on ümber registreerimisel ASst Järvevana Merko Ehitusse üleminevad kinnistud ning liiklusvahendid,“ selgitas Lagus.

Merko Ehitus alustas jagunemisprotsessi kevadel sooviga eraldada vanast Merkost maadevahetuse kriminaalasi. Eraldumise teel sündisid ettevõtted Järvevana ja nn uus Merko Ehitus. Maadevahetuse kriminaalasjast tulenevad kohustused jättis ettevõte ASle Järvevana.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. September 2008, 16:26
Otsi:

Ava täpsem otsing