Saku mängu võidud tulid pettusega

Mariliis Pinn 25. september 2008, 08:02

Kuigi «Saku Originaal viib sõbrad reisima»
reeglite järgi saab loosimises ühe kam shy;paaniakoodiga osaleda vaid korra,
õnnestus mõnel män shy;gijal koode registreeriva programmi viga ära kasutades
oma võiduvõimalusi tõsta.

Juba teist kuud loosib Saku Originaali kampaaniakoodide saatjate vahel iga päev välja ühe 25 000-kroonise Tez Touri kinkekaardi ning selle aja jooksul on näiteks Maario Püüding saanud kolm, Martin Naaber kaks võitu, kirjutas Postimees.

Saku kommunikatsioonijuht Priit Põiklik kinnitas algul, et mingit pettust olla ei saa: mitmekordsed võitjad saatvat tarbijamängu koode lihtsalt palju, tema sõnul saatis Naaber 7120 koodi ja Püüding koguni 16 306.

Naaber rääkis tarbija24.ee-le kõigepealt, et võis saata küll sadu koode, ent mitte tuhandeid, vastuolu uurides sel shy;gus, et koode registreeriv arvutiprogramm ei võimalda sisestada ühe ja sama telefoninumbri alt sama koodi mitu korda, kuid eri numbrite alt on see võimalik.

Viga, mis võimaldas ühe koodiga mitu korda loosimises osaleda, on Põikliku kinnitusel praegu parandamisel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2008, 08:05
Otsi:

Ava täpsem otsing