Bussijaama naabrusesse tuleb hotell

29. september 2008, 10:55

Tallinna Bussijaama naabrusse võib kerkida
kaheksakorruseline hotell, sest linnavalitsus kiitis heaks Jakobi 28 kinnistu
detailplaneeringu vastuvõtmise, kirjutas ajaleht Pealinn.

“Bussijaama, lennujaama ning linna suubuvate maanteede läheduses asuv kinnistu on hotellile sobiv asukoht,” leidis abilinnapea Taavi Aas. “Kui kallimate majutusasutuste turg näib olevat üleküllastunud, siis keskmise ja veidi madalama hinnatasemega majutusasutustele on Tallinnas veel piisavalt ruumi,” lisas Aas.

Pärast vastuvõtmist korraldavad Tallinna Linnaplaneerimise Amet ja Tallinna Kesklinna Valitsus detailplaneeringu avaliku väljapaneku. Detailplaneeringu koostas K-Projekt AS, detailplaneeringu koostamise algatamist taotles OÜ Ellips Kinnisvara.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2008, 10:55
Otsi:

Ava täpsem otsing