Ettevõtja: Valgevene võiks olla alternatiiviks Vene turule

02. oktoober 2008, 11:44

Keemia Kaubanduse müügijuhi Jekaterina
Harlamova sõnul vaatab nende ettevõtte aktiivselt Valgevene turu suunas, mis
võiks omakorda olla alternatiiviks Vene turule.

„Me üritame suvest saadik Valgevene kontaktiga asju ajada, kuid praegu pole veel midagi rääkida, me töötame selles suunas,“ märkis Harlamova.

„Plaan laieneda sinna on endiselt, Venemaaga on olukord ju raske, otsime võimalusi ka Ukrainas lisaks Valgevenele. Töötame selles suunas,“ märkis müügijuht ning lisas, et kuna osasid tooteid Venemaalt enam ei saa, siis oleks Valgevene heaks alternatiiviks.

Ka advokaadibüroo Tark Co tegevjuht Aare Tark teatas hiljuti ettevõtte laienemisest Valgevene turule. Advokaat tõi põnevaimate sektoritena välja telekommunikatsiooni, finantssektori ja tööstusettevõtted. „Valgevenes tegutsemise riske tuleb maandada kohalike seaduste täitmisega ja kvaliteetse juriidilise teenindamisega,“ soovitas advokaat.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2008, 17:23
Otsi:

Ava täpsem otsing