Börs: Aasias taas kukkumine

06. oktoober 2008, 09:08

Aasia börsidel on täna taas kukkumine – abi
ei olnud ka USA 700 mld dollari suurusest abipaketist. Nädalavahetusel päästeti
Saksamaal 50 mld euroga Hypo Real Estate Holdingut.

„Tõenäoliselt saab alanud nädal globaalsetele investoritele raske olema, kuna hakatakse aru saama, et krediidikriisiga läheb kaua aega,“ ütles Bloombergile D.A. Davidson Co. peastrateeg Frederic Dickson. „USA hädapaketi vastuvõtmine oli absoluutselt hädavajalik esimene samm, kuid tarvis on globaalset sekkumist.“

Jaapani aktsiaturg kukkus täna kella 8:30ks 4,3 protsenti, Hongkong ja Hiina 3,4 protsenti, Taiwan 4,1 protsenti, Korea 4,2 protsenti, India 3,7 protsenti, Singapur 3,3 protsenti, Tai 3,5 protsenti ja Vietnam 4,1 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. October 2008, 01:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing