Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ettevõtlusnädal kutsub oma äriga alustama

ÄP 07. oktoober 2008, 00:00

Eile algasid Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas ettevõtlusnädala üritused. Eesti suuremate linnade ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EASi) korraldataval ettevõtlusnädalal jagatakse infot ettevõtlusega alustamise võimaluste kohta ning juba tegutsevate ettevõtjate ärikogemusi.

EASi ettevõtlusteadlikkuse koordinaatori Mehis Pärna sõnul näitavad uuringud, et Eesti inimesed on vähem ettevõtlikud kui eurooplased keskmiselt. "Üle 40% Eesti elanikest pole isegi mõelnud oma ettevõtte asutamisele," selgitas Pärn. "Seepärast ongi ettevõtlusnädala eesmärk julgustada inimesi ettevõtlusega alustama ja juba tegutsevaid ettevõtteid oma tegevust edasi arendama. Kuna Eesti majanduskeskkond on praegu suurte muutuste faasis, on just praegu õige aeg muuta ennast ning oma ettevõtet, et tagada pikaajaline konkurentsivõime ning edu."

Euroopa Sotsiaalfondist kaasrahastatava ettevõtlusnädalal raames toimub rohkem kui 130 seminari, koolitust, foorumit, viktoriini, ettevõtete külastust ja muud üritust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:45
Otsi:

Ava täpsem otsing