Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eric Abrahamson: enamik liitumistest ebaõnnestub

09. oktoober 2008, 18:21

Uuringud näitavad, et 70% ettevõtetes
tehtavatest suurtest muudatustest toovad kahju ning kaks kolmandikku ettevõtete
liitumistest ei anna positiivset tulemust.

"Uuringud näitavad, et sageli rakendatakse kõigepealt muudatused ja alles siis mõeldakse välja probleemipüstitus. Uuringutest tuleb välja, et sellise käitumise tulemusel 60% tööstusvaldkondades tehtavatest revolutsioonilistest muudatustest on pigem kahjuks kui abiks, 70% tehtavatest suurtest muudatustest toovad kahju ning kaks kolmandikku ettevõtete liitumistest ei anna positiivset tulemust," ütles Pärnu Juhtimiskonverentsil staažikas Columbia Business Schooli juhtimise professor Eric Abrahamson.

Kui praegu viiakse muudatusi läbi n-ö loovalt hävitades, ehk siis olemasolev organisatsioon lõhutakse, et ehitada üles uus organisatsioon, oleks vähemkulukas loov rekombineerimine, mil kasutatakse ära olemasolevaid firma tugevusi rekombineerides seda uuega, soovitas Eric Abrahamson Pärnu Juhtimiskonverentsil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2008, 12:52
Otsi:

Ava täpsem otsing