Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Perez: pole vaja otsida süüdlasi, vaid majandus ümber struktureerida

Mariliis Pinn, Urve Vilk 09. oktoober 2008, 13:26

Finantsanalüüside ja –poliitikakeskuse
(CFAP) vanemteadur ja Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni poliitika ja
tehnoloogiavalitsemise erakorraline professor Carlota Perez ütles Pärnu
juhtimiskonverentsil, et pole mõtet otsida majanduslanguse süüdlasi, vaid
keskenduda majanduse muutmisele.

"On võimalik, et majanduses valitsev kriis kestab kauem kui paar aastat. On ka võimalik, et langus möödub paari aastaga, mis polegi väga hea, sest siis kasvab uus mull, mis lõhkeb taas paari aasta pärast," ütles Perez.

"Majandust aitaksid parandada head otsused majanduse reguleerimiseks, pole vaja otsida süüdlasi ega kedagi hukka mõista, me peame suunama investeeringud ja tehnoloogia arengu tootmisesse ja teistesse efektiivsust vajavatesse majandussektoritesse, et majandus efektiivsemaks muuta," rääkis Pärnu Juhtimiskonverentsil Carlota Perez, kes on töötanud konsultandina ning tehniliste muutuste ja strateegia lektorina avalikes ja eraorganisatsioonides ning mitmete Euroopa ja Põhja- ning Ladina-Ameerika valitsuste juures.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2008, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing