Kolleeg: Metsaveer sai oma tööga korralikult hakkama

10. oktoober 2008, 16:51

Riigikogu kantselei haldus- ja
remonditalituse juhataja Andres Metsaveere alluv ja kolleeg Andres Niitra
iseloomustas eile altkäemaksu kahtlustusega kinni peetud Metsaveert kui oma
tööga hästi hakkama saanud inimest.

"Ta oli väga töökas inimene ja seda tööd, mis ta tegi, sellega sai ta minu meelest korralikult hakkama,“ iseloomustas Metsaveert riigikogu kantseleis vaneminsenerina töötav Niitra.

Niitra sõnul oli Metsaveer just tema otsene ülemus. „Võiks ütelda tõesti, et tal see suhtlemine jättis soovida, aga lihtsalt kõik inimesed ei ole ühesugused suhtlejad ja kui sa selle asja ära jagasid, siis lihtsalt tuli mõnda asja rohkem küsida ja ega ta vastamata kunagi ei jätnud,“ rääkis Niitra.

"Just nii," vastas Niitra küsimusele, kas Metsaveer sai oma tööga alati hästi hakkama.

Niitra enda sõnul ei märganud ta aastate jooksul Metsaveerega koos töötades mehe juures midagi kahtlast. „Meil lukustatakse ikka uks, kui ära minnakse, aga seda me ei tea, et ta oleks ruumis olnud ja uks lukus,“ rääkis Niitra.

Riigiprokuratuur ja Kaitsepolitseiamet menetlevad kriminaalasja, mille raames peeti eile korduvas altkäemaksu võtmises kahtlustatavana kinni Riigikogu kantselei haldustalituse ametnik Andres Metsaveer. Samuti on altkäemaksu andmises kahtlustatavana üle kuulatud kaks ehitusettevõtetega seotud isikut. Andres Metsaveer on 48ks tunniks vahi alla võetud, kuid tema vahistamise otsas riigiprokuratuuri andmetel veel selge ei ole.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. October 2008, 10:28
Otsi:

Ava täpsem otsing