UBS kärpis USA pankade tuleva aasta kasumiootusi

10. oktoober 2008, 11:37

UBSi analüütikud kärpisid USA pankade
tuleva aasta kasumiootusi, kuna ärilaenude krediidikahjumite väljavaated on
kasvanud, vahendab Bloomberg.

„Meie ettevaatlikum vaade ärilaenudele põhineb sellel, et krediidi kättesaadavus jääb pankade jaoks juhtivaks makroteemaks,“ kirjutas Matthew D. O’Connor investoritele. „See viib tõenäoliselt suuremate ärilaenude kahjumiteni.“

UBS kärpis USA pankade selle aasta kasumiootusi keskmiselt 13 protsendi võrra ning tegi suuri kasumiootuste kärpeid tulevaks aastaks. Enim kärbiti tuleva aasta kasumiootusi Sovereign Bancorpil, First Horizon Nationalil ja Zions Bancorporationil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2008, 11:37
Otsi:

Ava täpsem otsing