Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Erinevalt teistest läheb allhankefirmadel hästi

13. oktoober 2008, 19:26

Ajal, mil maailmamajandus jaheneb ja
siseturg kiratseb, leidub Eestis mitmeid edukaid allhanketöödele keskendunud
ettevõtteid, kes otsade kokkutõmbamise asemel mõtlevad hoopis laienemisele.

Nii prognoosib maailma juhtivate nafta- ja gaasitööstusseadmete tarnijate nagu National Oilwell Varco Norway usalduse võitnud AS E-Profiil võrreldes möödunud aastaga 13% käibekasvu ning ligi kahekordset kasumikasvu. Keskmiselt 15% käibekasvu planeerivad selleks aastaks ka AS Konesko ja Enemat OÜ. Neist esimene on saanud jala ukse vahele tuntud Soome kraanahiiule Konecranes OYle, kelle tõstukitele Konesko kraanamootoreid, otsavankreid ja automaatikasüsteeme valmistab. Enemat keskendub aga tikuväävlistki tillemate ülitäpsete detailide tootmisele Saksamaa juhtivale endoskoopiaseadmete tootjale.

Lähemalt loe homsest Äripäevast!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2008, 19:26
Otsi:

Ava täpsem otsing