Börs: Aasias võimas tõus

14. oktoober 2008, 09:35

Aasia börsidel toimus täna võimas tõus.
Jaapani börs, mis oli eile riigipüha tõttu suletud, viskas kella 9ks üles 14,2
protsenti.

Ka teised Aasia turud tõusid, kuid see oli jätkuks juba eilsele tõusule. Hongkong tõusis 4,4 protsenti, Taiwan 5,4 protsenti, Korea 6,1 protsenti, Austraalia 3,7 protsenti, India 4,9 protsenti, Singapur 6,8 protsenti, Tai 6,9 protsenti, Indoneesia 6,8 protsenti ja Filipiinid 7,3 protsenti. Hiina aktsiaturg liikus ühe protsendise tõusu kandis.

„Valitsused tegelevad probleemi juurtega,“ kommenteeris Bloombergile Aberdeen Asset Managementi investeerimisjuht Christopher Wong. „Nad toovad turule tagasi enesekindlust, mitte ei lisa vaid likviidsust. Valitsused lisavad pankadele tugevust, kes teenindavad majandusi.“

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. October 2008, 10:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing