Krediidipank tõstab tähtajaliste hoiuste intresse

14. oktoober 2008, 13:10

Krediidipank teatas, et tõstab homme
tähtajaliste euro- ja kroonihoiuste intresse kõikide tähtaegade lõikes.

Kõige rohkem tõusevad lühiajaliste, 1-6kuulise tähtajaga kroonihoiuste intressid, kuni 0,70 protsendipunkti võrra.

1kuulise tähtajaga kroonihoiuse intress on 15. oktoobrist 5,90% ja 2kuulise tähtajaga hoiuse intress 5,95% aastas varasema 5,25% asemel. 3- ja 4kuulise tähtajaga kroonihoiuse intress on 15. oktoobrist 6,05% ja 6kuulise hoiuse intress 6,20%. Aastase tähtajaga kroonihoiuse uus intress on 6,60%.

Tähtajaliste eurohoiuste intressid tõusid keskmiselt 0,1 protsendipunkti võrra. 1kuulise tähtajaga eurohoiuse uus intress on 4,50%, 6kuulise tähtajaga eurohoiuse intress 4,90% ja aastase tähtajaga eurohoiuse intress 5,15% aastas.

Krediidipank tõstab enda sõnul eelkõige lühiajaliste hoiuste intresse, kuna muutlik olukord raha- ja väärtpaberiturgudel on suurendanud klientide huvi eelkõige lühiajalise kõrge intressiga rahapaigutamise järele.

Krediidipank lisas, et nende eesmärk on pakkuda oma klientidele jätkuvalt atraktiivsemat tähtajalise hoiuse intressi kui suured pangad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. October 2008, 08:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing