Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Estonia kaevanduses peatati töö teadmata ajaks

Hille Tressum 15. oktoober 2008, 10:00

Estonia kaevanduses süttis eile õhtul poole
üheksa ajal taas vana põlengukoht, töö kaevanduses on teadmata ajaks peatatud.

Eesti Põlevkivi pressiesindaja Jelena Grigorjeva sõnul süttis nädalavahetusel kustutatud koht uuesti eile õhtul. „Ühe ja kõige tõenäolisema põhjusena süttis sama koht seetõttu, et esmaspäeval lasti kaevandusse tootmise alustamise eesmärgil õhk,“ kirjeldas Grigorjeva juhtunut.

Kui kauaks töö kaevanduses peatatud on, pressiesindaja öelda ei osanud. „ Hetkel on seda veel raske öelda. Mäepääste salk teostab sündmuskohal kustutustöid,“ rääkis Grigorjeva, lisades, et enne kui kõik ohud on lõplikult likvideeritud, tööd kaevanduses ei alustata.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2008, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing