Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Apple on tõusnud kolmandaks mobiiltelefonide tootjaks maailmas

22. oktoober 2008, 11:24

Apple müüs eelmises kvartalis 6,9 miljonit
mobiiltelefoni iPhone ning on käibe arvestuses tõusnud Nokia ja Samsungi järel
kolmandaks mobiiltelefonide tootjaks, kinnitas ettevõtte juht ja asutaja Steve
Jobs.

Eile hilisõhtul eelmise kvartali majandustulemusi kommenteerides lausus ta, et sellega on nad möödunud Põhja-Ameerika tuntuimast nutitelefonide tootjast Research in Motion (RIM), kes tarnis klientidele 6,1 miljonit telefoni. „RIM on hea ettevõte, mis teeb häid tooteid mistõttu on üllatav, et me suudame neist rohkem müüa ainult 15 kuud pärast turule tulekut,“ kinnitas ta.

„Nokia on selgelt 12,7 miljardi dollariga number üks. Samsung on 5,9 miljardi dollariga number kaks . Apple on number kolm 4,6 miljardi dollariga, Sony Ericsson on number neli 4,2 miljardiga. LG number viis 3,4 miljardi dollariga, Motorola number kuus 3,2 miljardiga ning RIM number seitse 2,1 miljardiga. Üsna muljetavaldav,“ vahendas Jobsi sõnu Apple’e uudiseid ja kuulujutte edastav portaal AppleInsider

Jobsi kinnitusel laetakse täna alla 200 miljones iPhone’i tarkvaraprogramm.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. December 2008, 19:26
Otsi:

Ava täpsem otsing