Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Helenius meelitas kaks juhti üle

ÄP praktikant 22. oktoober 2008, 10:59

Soome-Rootsi ärimehe Joakim Heleniuse
Trigon Capitali meeskonnaga liitusid Colliers International Eesti juhataja Ardi
Roosimaa ja Hansapanga projektifinantseerimise osakonna juhataja Ülo Kallas,
teatas Trigon Capital.

Trigon Capitali juhatuse esimehe Ülo Adamsoni sõnul panustatakse firmas tugevalt just alternatiivsete investeeringute osakonda, sest see on firma suurim tulude allikas.
"Tugev meeskond on investeerimisettevõtete edu võti. Uute juhtide kogemused ja teadmised tugevdavad firma positsiooni erakordsest turusituatsioonist tulenevate investeerimisvõimaluste realiseerimisel,“ kommenteeris Adamson.

Roosimaa (39) juhtis eelnevalt Colliers International Eesti tegevust juhatuse esimehena. Enne ühinemist Colliersiga töötas Roosimaa kinnisvarahaldamise osakonna direktorina Ober-Hausis, mis on Balti riikide juhtiv kinnisvaraarendus- ja investeerimisettevõte.

Kallas (33) omab 12-aastast töökogemust Balti finantssektoris. Ta on töötanud juhtivatel positsioonidel Hansapangas, kus tema viimane töökoht oli projektifinantseerimise osakonna juhataja. Tema eelnevad töökohad on muuhulgas olnud Hansapank Markets osakonna ja võlakirjaemissioonide ning sündikaatlaenude osakonna juhtimine Hansapangas.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2008, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing