Dow Chemicals teatas headest tulemustest

23. oktoober 2008, 14:08

USA suurim kemikaalide tootja Dow Chemical
teatas täna analüütikute ootuseid ületanud kolmanda kvartali tulemused.

Kasum osade tulude kuludeta ühe aktsia kohta oli 60 senti, mis ületas analüütikute prognoosi 2 sendi võrra. Puhaskasum kasvas 6,2 protsenti 428 miljonile dollarile, mis tegi puhaskasumiks aktsia kohta 46 senti. Müük kasvas 13 protsenti 15,4 miljardile dollarile.

Tulude kasv oli otseselt seotud hindade tõstmisega üle maailma 22 protsendi võrra ning müügimahud kahanesid 9 protsendi võrra.

„Meie võime võtta kasutusele proaktiivseid meetmeid, kaasa arvatud hindade tõstmine ja tõsine kulude kokkuhoid, võimaldas saada head tulemused vaatamata halvenevale turuolukorrale,“ sõnas Dow juht Andrew Liveris.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. October 2008, 14:08
Otsi:

Ava täpsem otsing