Warren Buffetti varast haihtunud 9,6 miljardit dollarit

Mait Jüriado 23. oktoober 2008, 18:20

Tegevjuhtide vara väärtus 175 USA kompaniis
on kukkunud aastaga keskmiselt 28% 42,3e miljardi dollarini, vahendas WSJ.

Warrenn Buffetti vara väärtus tema firmas Berkshire Hathaway Inc. on kukkunud enim - 9,6 miljardit dollarit. See on rohkem kui ühelgi teisel tegevdirektoril.

Oracle Corpi. Larry Ellison on kaotanud 6,6 miljardit dollarit. Microsofti Steve Ballmer 4,8 miljardit. Amazon.comi Jeff Bezos 4,2 miljardit dollarit ja News Corpi. Rupert Murdoch, kes omab Wall Street Journali, 3,9 miljardit dollarit.

Kõige suuremad kaotajad on firmade asutajad, kuna omavad tavaliselt firmades suuremat osalust kui mitteasutajad. Mitteasutajad moodustavad siiski suurema osa kaotustest, mis on 26,8 miljardit dollarit ning asutajad on kaotanud 15,5 miljardit dollarit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. November 2008, 21:36
Otsi:

Ava täpsem otsing