Pärnpuu: majandus ja automüük käivad käsikäes

Hille Tressum 27. oktoober 2008, 15:45

Saksa Auto juhatuse esimehe Jussi Pärnupuu
sõnul käivad majandus ja automüük käsikäes. Kui langeb majandus, langeb ka müük.

Statistikaameti teatel on tänavu võrreldes 2007. aasta augustiga transpordivahendite sissevedu üle poole võrra langenud. Küsimusele, kas ka Saksa Auto on senisest vähem importima hakanud, hüüatas Saksa Auto juhatuse esimees jaatava vastuse.

„Aga loomulikult! Langustrend hakkas pihta eelmise aasta sügisel ja kestab tänaseni,“ sõnas Pärnpuu söekalt, märkides, et automüügi languse peamine süüdlane on majanduslangus. Millal aga automüük taas vanad tuurid üles võtab, Pärnpuu prognoosida ei osanud. Märkis vaid, et tuleva aasta esimene pool silmapaistvaid tulemusi ei too.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 21:56
Otsi:

Ava täpsem otsing