Google Earth jõudis iPhone’i

29. oktoober 2008, 20:34

Google on saanud valmis kaardirakenduse
Google Earth versiooni, mis on mõeldud iPhone’i ja iPodi kasutajatele.

Uus rakendus võimaldab sirvida globaalseid satelliidipilte ning 3D maastikke, vaadata rohkem kui kaheksat miljonit fotot ning lugeda Wikipedia artikleid. Ekspertide hinnangul on tegemist iPhone’i ühe kõige praktilisema rakendusega, kirjutas Trendhunter.

Google Earth võimaldab iPhone’i GPS-seadme abil kaardi peal kindlaks teha oma asukoht kõikjal maailmas, kuid lisaks saab ka niisama avastada maailma eri paiku. Rakendus on veebipoest App Store tasuta allalaaditav.


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. November 2008, 12:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing