Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rõivas: minul kasvab II sammas kahes kohas

Hille Tressum 29. oktoober 2008, 14:59

Riigikogulasel Taavi Rõival kasvab II samba
pension kahes fondis korraga. Kuus aastat tagasi liitus ta II samba
pensionifondiga SEBes, kolm kuud tagasi aga ka Sampo pangas.

„Ühe fondiga liitusin ma kuus aastat tagasi. Tegemist oli siis SEBga. Otsus langes toona SEB kasuks just seetõttu, et tal oli märksa tugevam investeerimispanga taust, kui teistel turulolijatel,“ kommenteeris riigikogulane Taavi Rõivas aripaev.ee päevaküsimust, mida järgid II samba pensionifondi valikul.

„Kuna võtsin Sampost kolm kuud tagasi eluaseme laenu. Sõlmisin ka II pensionisamba Sampos. Nüüd mul ongi II sammas kahes kohas,“ lisas Rõivas, märkides et, eks kahes kohas ole mõnevõrra mugavam ja riskivabam pensionit koguda. Riigikogulase sõnul ei kavatse ta SEBes kogunevat pensionit osakute väärtuse langemise tõttu, ümber paigutama ei hakka. „Kuna lähen pensionile umbes 30-35 aasta pärast siis praegu toimuv mind eriti ei heiduta. Olen paigutanud oma raha kõige progressiivsetesse fondidesse, kus aktsiad tootlikumad,“ märkis Rõivas.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2008, 14:59
Otsi:

Ava täpsem otsing