Inglismaa kinnisvarahinnad langesid 90ndate tasemele

Hille Tressum 30. oktoober 2008, 15:35

Inglismaa kinnisvarahinnad on vabalanguses
-- aastaga on keskmise objekti hind langenud pea 15% võrra.

Oktoobris langesid kinnisvarahinnad Suurbritannias 17. aasta madalaimale tasemele, vahendas Newsru.

Viimati valitses taoline hinnatase 1991. aastal. Võrreldes septembriga langesid kinnisvarahinnad oktoobris 1,4% võrra. Hüpoteeklaenude andja Swindon on nõus Inglismaa panga poolt välja öelduga, et mõne aja pärast on eluasemelaenu võtjal kaelas suurem laen kui kinnisvara seda ise väärt. Majandusteadlased loodavad ja ootavad, et kinnisvara odavnemine jätkub aeglasemas tempos kui seni. Viimasel ajal kimbutab inglasi nii halvenev majanduskliima kui ka tõusev töötus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2008, 16:11
Otsi:

Ava täpsem otsing