Esmaspäev 23. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti dokumentaal- ja animafilmid Saksamaa ühel mainekamal festivalil

Christel Karits 31. oktoober 2008, 00:00

Maineka Leipzigi filmifestivali noorte dokumentaalfilmi talentide võistlusprogrammi ("Generation DOK", International Documentary Talent Competition ) valiti "Lotmani maailm" (režissöör Agne Nelk, produtsent Kiur Aarma, Eetriüksus) ja hiljuti Armastuse ja Anarhia festivalil Helsingis esilinastunud "Revolutsioon, mida polnud" (režissöör Aljona Polunina, produtsent Jaak Kilmi, Kuukulgur Film). Ühtlasi on linastus Leipzigi festivalil "Lotmani maailma" maailmaesilinastus.

Animafilmide rahvusvahelises võistlusprogrammis osaleb Priit Pärna film "Elu ilma Gabriella Ferrita" (produtsent Kalev Tamm, Eesti Joonisfilm).

Lisaks on festivali dokumentaalfilmide rahvusvahelisse programmi valitud Arbo Tammiksaare "Fritsud ja blondiinid" (produtsent Jaak Kilmi, Kuukulgur Film).

Animafilmide rahvusvahelises panoraamis osaleb Ülo Pikkovi film "Dialogos" (produtsent Kalev Tamm, Eesti Joonisfilm) ning laste animafilmiprogrammis näidatakse filmi "Miriami teater" (režissöör Priit Tender, produtsent Arvo Nuut, Nukufilm) ja Martinus Klemeti teost "Light My Fire".

Leipzigi festival toimub 51. korda ning on Saksamaa suurim ja mainekaim dokumentaal- ja animafilmide festival.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:57
Otsi:

Ava täpsem otsing