Kolm meest hukkus alla-kukkunud mõisamüüri all

Mariliis Pinn 31. oktoober 2008, 08:15

Eile õhtul hukkus Lääne-Virumaal Vihula
mõisakompleksi kuuluvat aidahoonet uurinud kolm ASi Restor ehitustöölist, kes
jäid ootamatult varisenud paekiviseina alla.

Häirekeskusele teatati Vihula mõisa varingust kell 16.32, kirjutas Õhtuleht. Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et mõisakompleksi kuuluvas ühekorruselises aidahoones oli restaureerimisele eelnenud uurimistöö käigus kokku kukkunud paekividest vahesein, mille alla jäi kolm inimest.

Kella 17 ajal leiti kaks ning paarkümmend minutit hiljem kolmas varingus elu kaotanu, politsei tuvastas, et hukkusid Joonas (18), Sergei (25) ja Vadim (26). Restor avaldab sügavat kahetsust ja kaastunnet traagilises õnnetuses hukkunud kolme ehitustöölise perekondadele ja lähedastele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2008, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing