Parex Pank tõstis tähtajalise hoiuse intressi

04. november 2008, 09:47

Parex Pank tõstis tähtajalise hoiuse
intressi 7,5 protsendile aastas, teatas ettevõte.

„Parex Pank oma hoiuseintressides mingeid valelubadusi ei anna – soodne 7,5%line intressimäär aastasele kroonihoiusele kehtib kõigile kogu hoiustamisperioodil, mitte vaid esimestel kuudel, nagu üritavad mitmed pakkujad kliente eksitada,“ ütles Parex Panga Eesti filiaali juhataja Eižens Slava.

Vastavalt Lätis kehtivale seadusele on Läti Vabariigi tagatisfondi poolt kaitstud ka hoiused Parex Panga Eesti filiaalis. Kuni 50 000 euro suurune hoius krediidiasutuse kohta on igale hoiustajale tagatud sajaprotsendiliselt.

Eestis pakub Parex Pank klientidele arveldusteenuseid, tähtajalisi hoiuseid, investeerimis- ja tavalaene, liisingut ja faktooringut, riigisiseseid ja rahvusvahelisi makseid, valuutavahetust ja Parexi Internetipanka.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. November 2008, 12:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing