Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Evli: kui latt ja litt langevad, järgneb ka kroon

Annika Matson 10. november 2008, 09:53

Investeerimispanga Evli investeeringute
juht Kim Pessala ja varahalduse juht Lea Keinänen ütlesid aripaev.ee
lugejate küsimustele vastates, et kui oma valuuta peaksid devalveerima
teised Balti riigid, peab Eesti teistele suure tõenäosusega järgnema.

Aripaev.ee lugeja küsis investeerimisspetsialistidelt, et mis teie arvate Eesti majandusest, kui kaua kestab majanduslangus ja kas on tõenäoline, et Eesti on sunnitud oma valuuta devalveerima. Samuti kommenteeris lugeja, et viimasel ajal on olnud palju negatiivseid uudiseid ja prognoose Eesti ja teiste Balti riikide majanduse kohta, nt võimalik IMFi abi vajadus ja võrdlus Islandiga, seda eriti välismeedias.

Pessala ja Keinänen vastasid, et nende seisukoht on, et Balti riikide võrdlus Islandiga pole üldse kohane. "Evli prognooside kohaselt saavutab Eesti majandus oma põhja 2009. aastal. Eestil iseenesest pole vajadust krooni devalveerida, kuid kui seda peaksid tegema teised Balti riigid, peab Eesti teistele suure tõenäosusega järgnema," oli nende vastus.

Loe täispikka intervjuud!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2008, 15:42
Otsi:

Ava täpsem otsing