Majanduskriis hävitas reisimislusti

11. november 2008, 15:15

Üleilmne majanduskriis on pannud turismile
tugeva põntsu.

Viimase kolme aasta jooksul kasvas turismisektor 7% aastas, kuid tänavu on kasvust alles jäänud vaid 2%, kirjutab Biznews.lv.

Enim on märgata, et vähenenud on pikamaareisid. Inimesed ei kuluta reisimisele enam suuri summasid, kuna vallandamise riskid on varasemast suuremad ja lennupiletid on kallinenud, selgub rahvusvahelise turismiorganisatsiooni (UN World Tourism Organisation, UNWTO) uuringust.

Portaal märgib, et UNWTO andmed ei lähe kokku Suurbritannia turismiagentuuride ennustustega, mille kohaselt on välismaal veedetav suvepuhkus viimane asi, mille eurooplased oma eelarvest maha tõmbavad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. November 2008, 15:36
Otsi:

Ava täpsem otsing