Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Moissejevi altkäemaksu-asi saadeti kohtusse

Liis Kängsepp 11. november 2008, 16:20

Viru Ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse
kriminaalasja, milles süüdistab Aleksandr Moissejevit altkäemaksu lubamises ja
andmises.

Isikut süüdistatakse selles, et olles kahtlustatav Ida Politseiprefektuuri poolt menetletavas kriminaalasjas, 26.augustil käesoleval aastal, Jõhvi linnas, kohtudes Ida Politseiprefektuuri ametnikuga palus politseiametnikul mõjutada kriminaalmenetluste käiku ja võtta vastu teda rahuldavad otsused kahes kriminaalasjas.

Selle eest lubas Moissejev politseiametnikule maksta altkäemaksu 300 000 krooni, mille lubas üle anda kolmes osas. Kaks päeva hiljem andis ta politseiametnikule Jõhvi linnas üle esimese osa altkäemaksust summas 100 000 krooni.

Kriminaalasja hakatakse arutama üldmenetluse korras Viru Maakohtu kohtumajas. Kriminaalasja menetles kaitsepolitseiamet.

Oktoobri algul kirjutas aripaev.ee, et kuigi Moissejevi kaitsja taotles mehe vahi alt vabastamist, jääb mees vahi alla. Moissejev vahistati augusti lõpus.

Keskerakonna Narva piirkonna endist juhti Moissejevit kahtlustatakse 100 000 krooni altkäemaksu andmises Ida Politseiprefektuuri majanduskuritegude talituse juhile vanemkomissar Jevgeni Fedorenkole, kes pidi vastutasuks talituse menetluses olevas kriminaalasjas tegema Moissejevit rahuldava otsuse. Makstud 100 000 krooni oli osa palju suuremast summast, mis lubati tasuda “õige” otsuse eest.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2008, 08:58
Otsi:

Ava täpsem otsing