Koger müüb lammutamisohus kortereid

13. november 2008, 07:58

Koger Partnerid müüb siiamaani
Kuldala lasteaia asemele kerkinud elamu kortereid, ehkki kohtuvaidlused
võivad lõppeda maja lammutamisega, kirjutab Tallinna Postimees.

Hoburauakujuliselt kaarduvasse Kuldala elamurajooni kodu ostnud inimesed arvestasid, et hoburaua keskele jäänud haljas shy;alale kerkib peagi kuni kahekorruseline lasteaed, nagu oli detailplaneeringus. Kuid lasteaia asemel asub seal praegu neljakorruseline ja 40 korteriga elamu aadressiga Kuldala 11.

Seni veel pooleliolevas vihases kohtuvaidluses on nii maavanem Värner Lootsmann kui kolm kohtuastet andnud Rae vallavalitsuse ja Koger Partnerite kokkumängule hävitava hinnangu, kohus on rõhutanud, et maja on võimalik ka lammutada.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2008, 16:05
Otsi:

Ava täpsem otsing