Ekspert: uut korterit ei tasu enam osta

14. november 2008, 16:05

Äriuudiste portaal biznews.lv kirjutab Läti
kinnisvaraeksperdile viidates, et Lätis ei tasu enam uut korterit osta, kuna
uute ja järelmüügikorterite hinnad erinevad kuni kaks korda.

Praeguses olukorras on uusehituste korterid muutunud ostjaile liiga kalliks. Kui varem oli uue ja järelmüügis oleva korteri hinnavahe 25-30%, siis praegu on hinnaerinevus 70-100%, rääkis kinnisvaraettevõtte Balsts juht Aigars Zarinš.

Veel 2-2,5 aastat tagasi müüs Balsts ainuesindajana kümnekonna arendusprojekti kortereid, kirjutas ajakiri M2. Nüüd tegeleb Balsts uute korteritega vaid n-ö möödaminnes, kuna ei taha kulutada aega asjale, mis läheb kehvalt.

"Inimesed ei saa enam aru, miks nad peaksid rohkem raha kulutama. Nagu ka autoäris, ostavad lätlased nüüd seda, mis on odavam. Ja iga investor ütleb, et ka kasvaval turul on kasulikum osta odavamat eluaset," selgitas kinnisvaraärimees.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2008, 16:05
Otsi:

Ava täpsem otsing