Suurettevõtjad lahkavad Eesti-Vene suhteid

14. november 2008, 18:09

Eeloleval esmaspäeval korraldab Eesti
Suurettevõtjate Assotsiatsioon (ESEA) aastakonverentsi, kus lahkab Eesti-Vene
suhteid, teatas assotsiatsiooni nimel Tiit Vähi.

Konverentsil "Kas saab ka teisiti?" osalevad lisaks ESEA liikmetele mitmed kõrged riigiametnikud, poliitikud ja külalised ESEA partnerorganisatsioonidest Venemaalt.

ESEA juhatuse esimehe Tiit Vähi sõnul on traditsiooniks kujuneva konverentsi eesmärkrääkida avameelselt riikidevahelistest suhetest. „Saame aru, et suuri hüppeid paremuse poole kahe riigi suhetes ei ole võimalik teha, kuid väikeste sammudega on poolte tahte korral võimalik edasi liikuda,” rääkis Vähi.

Konverentsi avab president Toomas Hendrik Ilves. Lisaks on esinejate ja osalejate seas välisminister Urmas Paet, majandus-ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, Rahvusvahelise Töösturite ja Ettevõtjate Kongressi asepresident Vladimir Kolmogorov, filmirežissöör Andres Puustusmaa ning mitmed ESEA liikmed.

Ettevõtlus– ja välismajanduskeskkonna eesmärgil loodud ESEA koondab 39 suurettevõtjat ja tippjuhti.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. November 2008, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing