Q Vara omanikel tundub olema raskusi luksusauto majandamisel

Anne Oja 19. november 2008, 00:00

Pikka aega lubas Q Vara juht Alo Lillepea kinnisvarakontserni emaettevõtte võlgadest puhta hoida ja mitmeid kuid polnudki maksehäireregistris Q Vara kohta ühtegi punast kannet. 29 praegust probleemset liisinguvõlga pärineb 1. oktoobrist ja on siiani tasumata.

Ehkki Alo Lillepea on väitnud, et Q Vara omanikud panevad ettevõttesse miljoneid kroone, on tekkinud ka rohkem kui 2miljoniline maksuvõlg. Kontsern on kopsaka summa võlgu OÜ-le Vealeidja ja koopiafirmale Jajaa.

Q Vara tütarfirma Q Ehituse juhid Urmas Altin ja Alo Lillepea troonivad täna Äripäevas avaldatud vastutustundetute ettevõtjate nimekirjas. Incure Inkasso andmetel ei täida nad oma maksekohustusi, Q Ehitus Incure võlgneb Inkasso kliendile üle miljoni krooni. Võlgu on nad enam kui ühele firmale. Lisaks iseloomustab ehitusfirmat 6,9 miljoni kroonine maksuvõlg ning üheksa liisingumaksete hilinemist.

Q Vara omanik SLProductions võlgneb riigile 1,5 miljonit krooni makse ja liisingufirmale 20 makset vahemikus 1001-200 000 krooni. 50 001-200 000kroonine liisinguhäire viitab jännijäämist luksusautoga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing