Uudised

ÄP 25. november 2008, 00:00

Volvo veokite ametlik müüja Volvo Estonia OÜ, mis seni asus Kadaka teel, alustab alates reedest tööd uuel aadressil Rae vallas Lehmja külas Kurekivi teel. Kolimise tõttu on Tallinna keskuse töö häiritud

24- 27. novembril. Volvo uus keskus pakub uue teenusena veokite pesemist. Telefoninumbrid ja meiliaadressid jäävad samaks.

Somaalia neegrite rünnakud kergitavad laevaveo hinda: kallineb kindlustus, esineb kahjusid kaubakadude ja vedude hilinemise tõttu, vahendab logistikauudised.net Bloombergi. Adeni väina läbivad Aasiast läbi Suessi kanali Euroopasse ja vastupidi veetavad kaubalaevad. Väina läbib umbes 11 protsenti maailma naftavedudest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing