Baltika sai uue juhatuse liikme

Annika Matson 26. november 2008, 09:41

ASi Baltika nõukogu kinnitas ettevõtte
uueks juhatuse liikmeks Andrew James David Patersoni.

Paterson vastutab grupi hanke, varude ja tarneahela juhtimise eest. Viimased kolm aastat on Paterson tegelenud konsultatsiooniteenuste pakkumisega peamiselt Suurbritannia ettevõtetele mitmesugustel teemadel, nagu varude juhtimine, kliendihaldus, ettevõtete restruktureerimine, ostueelne analüüs ning strateegia kujundamine.

Paterson konsulteeris Baltikat varude juhtimise alal aastatel 2003-2006, mil Baltikas toimus strateegiline pööre vertikaalselt integreeritud ärimudeliga rõivakaubandusettevõtteks, ning liitus Baltikaga taas 2007. aasta lõpus.

Paterson omab 11 000 AS Baltika aktsiat. ASi Baltika juhatuse liikmetena jätkavad Meelis Milder, Ülle Järv, Maire Milder ja Boriss Loifenfeld.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. November 2008, 15:41
Otsi:

Ava täpsem otsing