Lõhmus: Estonian Air Tallinkile majandada

27. november 2008, 12:07

Estonian Airi võiks anda majandada
Tallinkile, ütles investeerimispankur Rain Lõhmus.

Aripaev.ee küsis Lõhmuselt, kas riik peaks Estonian Airi raha juurde süstima või oma osaluse müüma. "Kas eraldada raha või lasta surra," kommenteeris ta. "Ma parem annaks Estonian Airi majandada Tallinkile, kes on suutnud laevad käigus hoida. Siis hakkaks vähemalt midagi juhtuma," lisas ta.

Lõhmus võrdles Estonian Airi praegust situatsiooni maa ja taeva vahel rippumisega. "Olukord on selline, et radikaalsem muudatus on praegu teretulnud. Ma arvan, et firma vajab kahtlemata remonti. Tänases seisus, kus ta ei ela ega ei sure, ei ole tervikuna see Eesti majandusele hea," ütles Lõhmus.

"Tarbijana lendan Estonian Airiga tihti Milanosse ja sellel nädalal näiteks otsustasid nad üldse mitte lennata," lisas ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. November 2008, 17:12
Otsi:

Ava täpsem otsing