Viisitammele esitati kahtlustus

29. november 2008, 08:57

Pärnu linnapead Mart Viisitamme
kahtlustatakse linnale 2,5 miljoni krooni suuruse kahju tekitamise katses ja
ärisaladuste avalikustamises, Viisitamm ise peab talle esitatud kahtlustusi
arusaamatuks ja konstrueerituks.

Kapo kuulas Viisitamme üle eile hommikul kell 10 ja talle esitati kaks kahtlustus, kirjutas Pärnu Postimees. Neist esimene puudutas Pärnu tänavate hooldustööde riigihanke nõuete rikkumise katset ja teine hanke raames teatavaks saanud ärisaladuste avalikustamist.

Kuigi Lääne prokuratuur keeldus täpsustustest, ei teinud pärast ülekuulamist ajalehe toimetust külastanud Viisitamm saladust sellest, et teda kahtlustatakse varem Pärnu tänavaid hooldanud ASile Baltifalt põhjendamatute soodustingimuste loomises viimasel tänavate hooldustööde riigihankel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2008, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing