Tööandjate keskliit käivitab venekeelse kuukirja

01. detsember 2008, 10:41

Eesti Tööandjate Keskliidu teatel
käivitab liit elektroonilise kuukirja ??????a, mis hakkab mõjukatele
ettevõtjatele jagama infot vene keeles.

Venekeelse uudiskirja põhieesmärk on parandada tööandjate keskliidu infovahetust mõjukate ettevõtjatega, kelle jaoks on mugavam lugeda vene keeles, märkis tööandjate keskliit oma teates. ??????? sisu koostatakse eestikeelse uudiskirja Vabrik olulisemate artiklite baasil.

Alates 2007. aasta novembrist annab tööandjate keskliit iga nädal välja oma elektroonilist uudiskirja Vabrik, mis saadetakse liidu ja selle volikogu liikmetele, ajakirjanikele, välissaatkondade töötajatele, valitsusasutuste ametnikele, välisriikide tööandjate ühendustele ja ametiühingutele.

Nädalakiri käsitleb tööandjate ja keskliidu liikmete päevakajalisi probleeme ning väljendab keskliidu seisukohti sotsiaalsetes, majanduslikes ja õiguslikes küsimustes; edastab liidu hinnanguid ärikeskkonna kohta, liikmeküsitluste tulemusi ja teateid liidu tegevuse kohta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2008, 10:41
Otsi:

Ava täpsem otsing