Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kas panna osa haigushütisi ettevõtja õlule?

ÄP 02. detsember 2008, 00:00

Vaido Leosk, ASi Betoonelement juht
Haigekassa mõte jätta 2-3 haiguspäeva tööandja kanda tähendab oma probleemi veeretamist teiste kaela. Meie seda ettepanekut küll ei tervita. Pigem tuleks tagada, et haiguslehti kergekäeliselt välja ei kirjutataks. Aga kui inimene on tõsiselt haige, peaks ta raha saama.

Aado Rulli, Mivar ASi nõukogu liige
See ei tule kõne allagi. Haigekassa või inimene ise peaksid seda kandma. 50% haiguspäevadest inimesed ei ole haiged, mõnel on aiatöö tähtsam, mõni võtab haiguslehe siis, kui on tükitöö ja kuu lõpus on vähe tööd.

Indrek Habak, Tridens ASi juhatuse liige
See oleks selge ülekohus. Kuidas see loogiline on, kui haigekassa on selleks loodud, et kui inimene haigeks jääb, saab ta hüvitise, mida tööandja maksudega kinni maksab? Nüüd peaks veel juurde maksma?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:51
Otsi:

Ava täpsem otsing