Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Laenuturule tooks leevendust EIB krediidid

02. detsember 2008, 17:01

Täna Brüsselis kohtunud Euroopa Liidu
rahandusministrid arutasid muuhulgas, kuidas tagada ettevõtjatele vajalikud
laenud, sest pankade krediidipoliitika ei ole hoolimata riiklikest garantiidest
ja tugimeetmetest paindlikumaks muutunud.

„See on selge, et Eesti riik ei saa minna välispankade tütarettevõtete tegevust kapitaliseerima. Mis aga riik ja rahandusminister teha saavad ja mida on ka tehtud, on suhelda rahvusvaheliste finantsinstitutsioonide ja rahvusvaheliste pankadega nagu EBRD ja EIB, et nad avaksid meie kommertspankade huvidele vastavaid täiendavaid krediidiliine Eesti ettevõtlusele, eelkõige väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele,“ ütles rahandusministeeriumi nõunik Märt Kivine kohtumise järel.

Euroopa Investeerimispanga (EIB) krediidiliinide kahekordistamine oli tänasel kohtumisel sündinud üks ettepanekuid, mis läheb tuleval nädalal toimuvale valitsusjuhtide ülemkogule kinnitamiseks, ütles Kivine.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. December 2008, 17:01
Otsi:

Ava täpsem otsing