Tallinn hakkas töötuid ettevõtjaid nõustama?

02. detsember 2008, 17:34

Alates 1. detsembrist jagab Tallinna
linnavalitsus Vabaduse väljaku ettevõtja infopunktis tööõigusalaseid nõuandeid.
Nende eest maksma ei pea, selgub linnavalitsuse kodulehelt.

Eelmisel nädalal rääkis Tallinna linnapea Edgar Savisaar, et linnavalitsus kavatseb tasuta õigusabi anda inimestele, kellele tööandjad on liiga teinud.

Nüüd räägib Tallinna ettevõtlusameti palgale võetud nõustaja, mida peaks tegema, kui firma lihtsalt uksed suleb ja paneb inimese olukorda, kus tal pole võimalik enam oma töökohale minna, tööandjaga ühendust ei saa, palk ning koondamisrahad on välja maksmata.

Vastused saab töölepingut, puhkust, palka ning kollektiivseid töösuhteid puudutavatele küsimustele, samuti saab konsultatsioone vajalike dokumentide vormistamisel. Lisaks on võimalik saada tööõigusalaseid infomaterjale tööturuameti ning töötukassa teenustest.

Töötuks jäänud tallinlaste vastuvõtt toimub esmaspäeval 8.15-18.00, teistel tööpäevadel 8.15-17.00 ja reedel 8.15-14.00. Tööõigusalast nõu annab seejuures tööõigusalastes küsimustes kogenud jurist ja tunnustatud õppejõud ning lektor Reet Vare.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. December 2008, 14:46
Otsi:

Ava täpsem otsing