Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Uukkivi: kõik saavad preemiat

06. detsember 2008, 18:01

Rae vallavanema Raivo Uukkivi sõnul
makstakse nende asutuses preemiat igal aastal sõltumata saavutustest.

"Preemiat maksame jõulude ajal ikka. See on meie eelarvesse sisse kirjutatud. Preemiat saavad kõik, v.a need, kes just mingi asjaga hakkama on saanud. Preemia saamine ei sõltu meil saavutustest, vaid on iga-aastaselt ette nähtud," vastas Uukkivi küsimusele, kas nende asutuses makstakse jõulupreemiat.

Põhja regionaalse maanteemati direktori asetäitja Erkki Mikenbergi sõnul nende ettevõttes jõulupreemiat ei maksta ning lisatasu saab tulemuste eest.

"Meil makstakse preemiat tulemuste eest. Meil jõulupreemiat ei ole. Tulemustasu makstakse tulemuste eest esimeses ja teises poolaastas vastavalt sellele, kas eelarves vahendeid on või mitte. Selle aasta eelarve lubas maksta inimestele preemiat, järgmise aasta eelarvet pole veel vastu võetud, nii et ma ei julge seda veel öelda," lausus Mikenberg.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2008, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing