Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ivari Padar: krooni devalveerimine ei lihtsustu

11. detsember 2008, 15:20

Rahandusminister Ivari Padari sõnul ei
lihtsusta finantskriisile reageerimist kiirendav seaduseelnõu Eesti krooni
devalveerimist.

"Täiesti selgelt ja ühemõtteliselt – ei," vastas ta valitsuse pressikonverentsil küsimusele, kas täna valitsuses heaks kiidetud eelnõu lihtsustab Eesti krooni devalveerimist.

Valitsus kiitis täna heaks seaduse eelnõu, millega suurendatakse riigi tegutsemiskiirust finantsstabiilsuse tagamisel. Seaduse heakskiitmisel võib Riigikogu edaspidi kiirendatud korras ühe lugemisega otsustada stabiliseerimisreservi vahendite kasutamise, riigipoolsete laenude ja garantiide andmise sihtotstarvet ning tingimusi finantskriisi olukorras.

Padar lisas valitsuse pressikonverentsil, et Eestis pole finantssektoris ilmnenud likviidsus- ja makseraskuseid. Eestis tegutsevad pangad on jätkuvalt hästi kapitaliseeritud, aga vajadusel peab paindlikkus ja operatiivne võimekus kindlasti olema, sellest kantuna need seadusemuudatused ka tehakse, rääkis Padar.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2008, 10:38
Otsi:

Ava täpsem otsing