Rain Tamm: uus fond peab kannatust varuma

12. detsember 2008, 16:19

Uute ettevõtete käimasaamine
finantssektoris võtab ka headel aegadel aastaid, Redgate Varahaldus peab
arvestama pikema ajaga, ütles GILD Bankersi juhtiv partner Rain Tamm.

"Järgmine aasta kindlasti ja võib-olla ka järgmised aastad tulevad ükskõik kellele investeerimispanganduses ja fondihaldamissektoris pigem keerulised," ütles Tamm. "Kuid ruumi on alati, ja isegi väga küpsetel turgudel, kus on väga palju tegijaid. Lihtsalt lähemad aastad on üsna keerulised kõigi jaoks," kommenteeris ta uue investeerimisfondi Redgate Varahaldus turuletulekut.

Ta lisas, et uute ettevõtete käimasaamine finantssektoris võtab ka headel aegadel aastaid, nüüd peab arvestama pikema ajaga.

"Redgate Varahaldus juhatuses on targad ja kogenud inimesed ning, kui neil on kannatust ja tahtmist pikemalt toimetada, siis muidugi on nende jaoks ruumi. Eeldused on neil olemas hakkamasaamiseks, sõltub nende omavahelisest klapist ja kuidas nad toimetama hakkavad. Esimestel aastatel märkimisväärseid tulemusi teha on keeruline, kuid siiski võimalik," rääkis Tamm.

Ta ütles, et konkurentsi mõttes uus tulija halba ei tee, tähtis on see, et konkurendid oleksid mõistlikud. "Sektori mainest hoolin ma rohkem kui sellest, kas turul on rohkem või vähem tegijaid," sõnas ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2008, 17:05
Otsi:

Ava täpsem otsing