Redgate: ees on firmade ühinemise laine

16. detsember 2008, 09:18

Lähiaastad näevad Eesti ettevõtete
ühinemise lainet, usub täna oma turuletulekust teatav investeerimisfond
Redgate.

Tugevamad ettevõtted ja konkurendid koonduvad ning väiksemad või kMart AltveeMart Altveeõrge laenukoormusega ettevõtted kas kaovad turult või võetakse tugevamate poolt üle, seisab ettevõtte teates.

"Nendes protsessides on määrava tähtsusega kvaliteetse finantsnõustamise kaasamine ja, pangalaenude vähese kättesaadavuse tingimustes, alternatiivsete finantseerimisallikate leidmine, seahulgas Lääne-Euroopast," selgitab Redgate.

Värskelt loodud Eesti ja Luksemburgi taustaga ettevõtte Redgate Capital üheks kolmest tegevussuunast on finantsnõustamine, mille raames keskendutakse ettevõtete rahandusele (ühinemised, ülevõtmised, liitumised) ning kapitali kaasamisele.

Redgate'i juhatusse kuuluvad Mart Altvee, Veikko Maripuu ja Andrei Zaborski ning nõukogusse Indrek Prants, Armin Kõomägi ja Jaak Kütt.

Eelmisel nädalal sai Redgate finantsinspektsioonilt fondivalitseja loa, mis annab õiguse osutada väärtpaberiportfelli valitsemise, investeerimisnõustamise ja kliendi jaoks fondiosakute või aktsiate hoidmise teenuseid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2008, 15:12
Otsi:

Ava täpsem otsing